Et verktøy som forebygger sykefravær

Ta pulsen på arbeidsmiljøet med DNA Fokus

En enkel App

Via appen «Har du det bra på jobben» melder ansatte anonymt inn utfordringer som påvirker sykefravær. Du som leder kan enkelt se risikoen for sykefravær samt trivselsnivået totalt og innenfor hver måleparameter for avdelingen. Eller for hele bedriften om du er toppleder.

DNA Fokus gir deg til enhver tid et skarpt bilde over hvilke fokusområder som trenger forbedring. Ansatte på sin side får større eierskap til egen arbeidssituasjon, ved at de er deltagende i forbedringsprosessen. 

Som leder får du:

Gjør som andre, forebygg sykefravær og øk lønnsomheten

VELG PRISMODELL SOM PASSER DEG BEST

Få fortløpende oversikt over utfordringer i arbeidsmiljøet som påvirker sykefravær

opp til 49 ansatte

990,-

totalpris Pr mnd

Mellom 50 og 99 ansatte

1 240,-

totalpris Pr Mnd

Over 100 ansatte

Ta Kontakt

for tilbud

Ønsker du å vite mer om hvordan vi jobber?

Ledere som bruker DNA Fokus kan ta tilbakemelding på alvor og utvikle en god feedback kultur. Det kan du også gjøre, ved å ta pulsen på hvordan de ansatte har det på jobben med appen DNA Fokus.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi jobber? Fyll inn skjemaet for et uforpliktende møte.

Epost: kjra@dnakompetanse.no

Telefon: 98262067

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Rull til toppen

Prøv i dag

Prøv i dag

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

DNA logo

Dette er første steg for å få et skarpere bilde på hvilke områder som trenger fokus. Som igjen kan bidra til et bedre arbeidsmiljø.