DNA
Bedriftshelsetjeneste

Økt lønnsomhet gjennom et helsefremmede arbeidsmiljø

Våre tjenester

Vi er en offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste som holder til i bergen. Vi lever tjenester i hele Hordaland. 

Nytt tilskudd gjør denne tjenesten helt kostnadsfritt for deg. Få en bekymringsfri hverdag. Kutt sykefravær og kostnader. 

DNA Bedriftshelsetjeneste tilbyr kurs og webinarer. Se fullstendig oversikt ved å trykke på «les mer» knappen under. 

Digitalt HMS-system

Vi tilby våre kunder et komplett digitalt HMS-system som vil forenkle ditt arbeid med helse,- miljø og sikkerhet og Internkontroll. Ved å bruke vår digitale løsning kan du øke kvaliteten på ditt HMS arbeid, der du får full kontroll på internkontroll med dokumentstyring, avvikshåndtering, rutiner og prosedyrer.

Du vil få tilgang til HMS-håndbøker som blir oppdatert med gjeldene lovkrav til en hver tid, velge mellom moduler som inneholder avviksregistrering, risikoanalyser, aktivitetsregistrering gjennom aktivitetskalender eller årshjul og et enkelt HR system ut fra hvilket behov din bedrift har. Det følger med gratis App til mobil i tilbudet.

Systemet kan også leveres i en egen konsernløsning der man kan administrere og ha oversikt over flere avdelinger.

Er du pålagt bedrifthelsetjeneste?

Dersom risikoforholdene tilsier det, har arbeidsgiver plikt til å knytte sin virksomhet til en godkjent bedriftshelsetjeneste. Noen bransjer har et mer risikofylt arbeidsmiljø enn andre, der det foreligger en større risiko for sykdommer, skader og psykiske belastninger. Virksomheter som faller innenfor disse bransjene er i en egen forskrift pålagt å knytte til seg en godkjent bedriftshelsetjeneste.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Er du pålagt bedriftshelsetjeneste?

Dersom risikoforholdene tilsier det, har arbeidsgiver plikt til å knytte sin virksomhet til en godkjent bedriftshelsetjeneste. Noen bransjer har et mer risikofylt arbeidsmiljø enn andre, der det foreligger en større risiko for sykdommer, skader og psykiske belastninger. Virksomheter som faller innenfor disse bransjene er i en egen forskrift pålagt å knytte til seg en godkjent bedriftshelsetjeneste.

Grunnpakke fra Kr. 8000,-

Få et uforpliktende BHT- tilbud

Ønsker du et tilbud eller svar på et spørsmål? DNA Bedrifthelsetjeneste tilbyr bedrifthelsetjenester skreddersydd etter dine behov. 

Fyll ut skjemaet så kommer vi tilbake til deg innen kort tid

Eller

Vi benytter kun dine opplysninger til å besvare på din henvendelse og ivaretar din informasjon iht. personvernlovgivningen. Les mer

Våre Bedrifthelsetjenester

Systematisk HMS-arbeid

Et godt HMS arbeid handler om og systematisk å redusere risiko for farer og ulykker og sette fokus på de positive og helsefremmende faktorene i arbeidsmiljøet.

Arbeidsmiljø

Et godt arbeidsmiljø skal dekke både det fysiske og det psykososiale arbeidsmiljøet.

Ergonomi

God ergonomi er med på å skape trivsel hos de ansatte og handler om tilpasningen mellom arbeidsmiljø, teknikk og menneske, med mål om å unngå sykdom og belastningsskader

Sykefravær

Et forebyggede fokus på sykefravær vil øke muligheten for å oppdage medarbeidere som er i faresonen for sykemelding

Kriseberedskap og krisehåndtering

Dersom bedriften din rammes av en krise, er det viktig med et fungerende støtteapparat gjennom et godt forberedt og profesjonelt krisesystem.

Arbeidshelse og helsekontroller

Arbeidshelse omhandler forholdet mellom arbeid og helse, med forkus på å forebygge arbeidsrelaterte sykdommer og skader, på å fremme helse i arbeidslivet og på å yte bistand ved oppstått arbeidsrelatert helseskade.

Få med deg våre tips og nyheter

Konflikt på jobb

Reduser risikoen for konflikter på jobben

Ingen arbeidsplass er immun mot konflikter, men et godt psykososialt arbeidsmiljø kan redusere risikoen for at konflikter oppstår og minimere de negative konsekvensene. Dette gjøres gjennom forebyggende arbeid og ved å bygge en robust kultur for samarbeid.

Les mer »
Helsefremmende arbeidsplasser

Helsefremmende arbeidsplasser

Ingen skal bli syke eller skadet av sitt arbeid. Det er derfor viktig å jobbe aktivt med forebyggende helsearbeid på arbeidsplassen. Når dette er en naturlig del av kulturen reduseres risikoen for sykefravær og ytelsen til hver ansatt øker

Les mer »
Forebyggende sykefravær

Hvordan kan din bedrift jobbe forebyggende med sykefravær?

De fleste av oss merker hvordan helse og arbeid henger sammen. Dersom man har en motiverende, meningsfull og givende jobb der man trives, vil dette ofte påvirke overskuddet og gi oss bedre livskvalitet. På den motsatte siden vet vi at det å kjenne på en opplevelse av utilfredshet med arbeidsforholdet i mange tilfeller vil påvirke helsen negativt, og på sikt kanskje føre til sykefravær.

Les mer »

Få Nyheter og tips om helsefremmende arbeid og sykefravær

Meld deg på nyhetsbrev og få de nyeste sakene rett i innboksen. Du kan når som helst melde deg av.

Rull til toppen