Aktuelle Saker

Nyttig innhold om arbeidsmiljø, ledelse og sykefravær
4. mai 2021
11 tips til hvordan du som leder kan motivere dine ansatte

De ansattes ferdigheter og engasjement er avgjørende for organisasjonens produktivitet. Ved å legge til rette for å få maksimalt ut av kompetansen til de ansatte, kan man oppnå mirakler og overgå målene for virksomheten.

Les mer
15. april 2021
Hvordan har Korona påvirket arbeidsmiljøet i barnehagen?

Ann Christin Müller har et brennende engasjement for at medarbeiderne i A2G frilufts-barnehage skal ha muligheten for å utvikle seg faglig og være stolt over den viktige jobben de gjør hver dag.

Les mer
13. april 2021
Helse er et ledelsesspørsmål

Når man investerer i morgendagens ledere, spiller helsefremmende ledelse en viktig rolle. Friske ansatte er et must for å skape og vedlikeholde bærekraftige og produktive arbeidsplasser.

Les mer
1. februar 2021
Reduser risikoen for konflikter på jobben

Ingen arbeidsplass er immun mot konflikter, men et godt psykososialt arbeidsmiljø kan redusere risikoen for at konflikter oppstår og minimere de negative konsekvensene. Dette gjøres gjennom forebyggende arbeid og ved å bygge en robust kultur for samarbeid.

Les mer
5. januar 2021
Helsefremmende arbeidsplasser

Ingen skal bli syke eller skadet av sitt arbeid. Det er derfor viktig å jobbe aktivt med forebyggende helsearbeid på arbeidsplassen. Når dette er en naturlig del av kulturen reduseres risikoen for sykefravær og ytelsen til hver ansatt øker Bruk tipsene våre for å skape en helsefremmende arbeidsplass. Tipsene er utviklet i samarbeid med våre ergonomer, […]

Les mer
15. desember 2020
Hvordan kan din bedrift jobbe forebyggende med sykefravær?

De fleste av oss merker hvordan helse og arbeid henger sammen. Dersom man har en motiverende, meningsfull og givende jobb der man trives, vil dette ofte påvirke overskuddet og gi oss bedre livskvalitet. På den motsatte siden vet vi at det å kjenne på en opplevelse av utilfredshet med arbeidsforholdet i mange tilfeller vil påvirke helsen negativt, og på sikt kanskje føre til sykefravær.

Les mer
1 2 3 5
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram